Ik ben Jessica Leeffers getrouwd met Dries en samen hebben we drie kinderen.

Voorheen ben ik werkzaam geweest als maatschappelijk werker, maar de afgelopen jaren heb ik mij gericht op mijn eigen onderneming. Ik geniet van mijn gezin. Naast het drukke gezinsleven probeer ik ook tijd te maken voor andere bezigheden. Ik heb vaak nieuwe ideeën en hou van organiseren. De passie voor mensen en voor God is daarbij de rode draad door veel van mijn activiteiten heen. 

In ons gezin zijn we momenten rondom de Bijbel gaandeweg gaan ontdekken en zagen we hoe de kinderen ernaar uitkeken. Maar het viel me op dat er vooral veel tijdrovende knutselwerken te vinden waren rond Bijbelse thema’s. Dit paste niet zo bij ons. Hierdoor ben ik geïnspireerd geraakt om spelletjes te zoeken en te koppelen aan geloofsonderwerpen. Daarnaast merkte ik bij diverse andere gezinnen een verlangen, maar ook een worsteling om geloofsopvoeding een plek te geven.  Het idee voor Blik omhoog zat al jaren in mijn hoofd. Sinds onze jongste naar school is ben ik serieus met de ontwikkeling hiervan aan de slag gegaan en besloot ik mijn eigen kleine onderneming op te zetten. Zo is “ Momentjess” ontstaan! En inmiddels is dit uitgegroeid met nog meer producten gericht op het bouwen aan relaties en geloof.

Wat is het kostbaar om in een druk leven geregeld tijd apart te zetten voor elkaar als man en vrouw, voor je kinderen en voor God. Ik hoop en bid dat vele gezinnen dat mede hierdoor ook (nog meer) mogen gaan ontdekken.

Vanaf 2024 zal ik ook coachingstrajecten aan gaan bieden. Hierover binnenkort meer…

Scroll naar boven