Er zijn diverse familieleden en vrienden die mij hebben gesteund en aangespoord tijdens het schrijven van “Blik omhoog”. Ik ben jullie allemaal dankbaar. Graag wil ik hier een aantal mensen in het bijzonder bedanken. Zonder hen was “ Blik omhoog” nooit geworden wat het nu is.

Allereerst wil ik mijn lieve man Dries bedanken voor zijn aanmoediging en steun. Jouw geloof in dit project, jouw ondernemingsgeest en optimisme, hebben mij geholpen om serieus aan de slag te gaan en het bijltje er niet halverwege bij neer te gooien. En wat bof ik dat je ook een mooie website voor mij hebt kunnen maken. Verder wil ik onze lieve kinderen, Hiske, Dorinthe en Jozua bedanken. Dankzij jullie heb ik ontdekt hoe leuk en kostbaar het is om samen activiteiten te doen rondom de Bijbel. Jullie zijn schatten!

Verder wil ik mijn vriendin, Fennanda Dekker, en mijn schoonzussen Maria en Marianne Locht, bedanken voor jullie opbouwende feedback en taalkundige correcties. Een speciaal woord van dank aan mijn broer Gábor Locht die, ondanks een volle agenda, veel tijd heeft gestoken in het controleren en corrigeren van de tekst. Bedankt voor jouw onmisbare bijdrage! Ook wil ik mijn goede vriendin en gebedsmaatje, Dorothea bedanken. Bedankt voor jouw gebed en aanmoediging, tijdens het proces van schrijven.

Stieneke Odekerken (Studio Stien), super dat je “Blik omhoog” wilde ontwerpen en vormgeven. Jij snapte direct hoe ik het in gedachten had. Bedankt voor het mooie resultaat.

Mijn allergrootste dank gaat uit naar onze trouwe God en Vader. Dank U voor zoveel; voor Uw liefde, voor een prachtig gezin, voor liefdevolle ouders die mij leerden om te wandelen met U, voor ideeën die U mij gaf en voor mensen op mijn pad om mij te helpen. Dank U dat ik dit werk weer terug mag geven aan U. Dat het tot zegen mag zijn voor vele gezinnen!

Jessica Leeffers- Locht